Sponsoren

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk en probeert de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden. Om dit te bereiken hebben wij ook sponsoren nodig. Wij onderscheiden de volgende soorten sponsoring:

  • De sponsor verricht activiteiten voor de vereniging ontplooien.
  • De sponsor ondersteund de vereniging in middelen.
  • De sponsor bied voordelen voor de deelnemers in b.v. exclusieve kortingen.

Uiteraard is hierin ook een combinatie mogelijk.

U wilt een goed en degelijk financieel advies, op het gebied van hypotheken, verzekeringen, over uw pensioen, een financiering of producten op het gebied van sparen en beleggen? Hypotheek Info Punt Koos Tichelaar adviseert u graag.

Je krijgt hier 10% korting op een hypotheek advies, korting op een particulieren aangifte je betaald hier voor maar 75 euro in plaats van 90 euro en je ontvangt een korting op een verzekeringspakket deze korting is afhankelijk van het aantal verzekering dat je afsluit (minimaal 3 verzekeringen).
Meer informatie kun je vinden via: https://www.koostichelaar.nl/

Sponsoring door

  • 10% korting voor leden.
  • 15 euro korting op particulieren aangifte.
  • Korting bij afsluiten van minimaal 3 verzekeringen.
  • Advies aan de vereniging.


Wearhouse Harderwijk is importeur/leverancier van een breed assortiment werkkleding, werkschoenen, sport- en fietskleding, vrijetijdskleding en sublimatiekleding. Daarnaast verzorgt Wearhouse bedrukkingen van onder andere kleding, reclameborden en auto’s.
Wearhouse Harderwijk is in 2012 opgericht door eigenaar Evert Jan van der Horst. Naast deze webshop heeft Wearhouse Harderwijk een showroom aan Overveld 20 in Harderwijk.
Het is onze missie om u, tegen de best mogelijke prijs, uitstekende producten te leveren die uw werk makkelijker, veiliger en aangenamer maken.

https://wearhouseharderwijk.nl/Jamal Raoudi is een jong, vakbekwaam en creatief stratenmakersbedrijf met deskundige medewerkers en het nieuwste mechanische materieel.

http://www.raoudi.nl/Hout en Plaatmateriaal Van der Leeden is een breed georiënteerd bedrijf met veel ervaring. Wij hebben ons gespecialiseerd in hout– en plaatmaterialen en hebben daarmee in Leerdam/Ermelo en wijde omgeving naam gemaakt.

https://www.vanderleedenhout.nl/


Yawara Security K9 unit  is een  ervaren beveiligingsbedrijf meer dan 10 jaar, gevestigd in Harderwijk maar verricht haar werkzaamheden door heel Nederland.

https://www.yawara-security.nl/
AVO Diervoeders is een dierenwinkel met een groot assortiment diervoeding en dierbenodigdheden voor huisdieren en hobbydieren. Je vindt onze winkel in Hulshorst. Dit ligt tussen Nunspeet en Harderwijk op de Noordwest-Veluwe aan de rand van de Flevopolder. Ontdek het ruime assortiment diervoeding en -accessoires, tuinbenodigdheden en agrarische producten. Ons deskundige personeel staat altijd klaar om je van het beste advies te voorzien.

Cursisten van GHSV kunnen hier na het behalen van een diploma deze laten zien in de winkel en ontvangen dan een leuke verrassing voor de hond.

Avo geeft ook een kennismaking pakket voor nieuwe cursisten.

https://www.avodiervoeders.nl/