Sponsoren

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk en probeert de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden. Om dit te bereiken hebben wij ook sponsoren nodig. Wij onderscheiden de volgende soorten sponsoring:

  • De sponsor verricht activiteiten voor de vereniging ontplooien.
  • De sponsor ondersteund de vereniging in middelen.
  • De sponsor bied voordelen voor de deelnemers in b.v. exclusieve kortingen.

Uiteraard is hierin ook een combinatie mogelijk.

U wilt een goed en degelijk financieel advies, op het gebied van hypotheken, verzekeringen, over uw pensioen, een financiering of producten op het gebied van sparen en beleggen? Hypotheek Info Punt Koos Tichelaar adviseert u graag.

Je krijgt hier 10% korting op een hypotheek advies, korting op een particulieren aangifte je betaald hier voor maar 75 euro in plaats van 90 euro en je ontvangt een korting op een verzekeringspakket deze korting is afhankelijk van het aantal verzekering dat je afsluit (minimaal 3 verzekeringen).
Meer informatie kun je vinden via: https://www.koostichelaar.nl/

Sponsoring door

  • 10% korting voor leden.
  • 15 euro korting op particulieren aangifte.
  • Korting bij afsluiten van minimaal 3 verzekeringen.
  • Advies aan de vereniging.

Regelmatig wordt de vraag aan ons gesteld, welke wijn is nou eigenlijk lekker? Door het doolhof van veel wijnen die aangeboden worden bij de slijter, online en supermarkt, weten ze gewoon de weg niet meer. Dan wordt wijn gewoon op etiket gekocht, ja ook wij zijn schuldig. Maar heel ingewikkeld hoeft het niet te zijn, natuurlijk zijn er hele uitgesproken wijnen maar veel smaken ontmoeten elkaar op een bepaald punt. Daarom zijn we gestart met Doemijmaarwijn, in gewone mensentaal legt Gerald je uit waarom die wijn zo lekker is en waarom hij bij veel mensen past. Geen moeilijk gedoe met een te grote keuze, want keuzes maken we al genoeg.

Je krijgt bij ons 10% korting op het gehele assortiment met uitzondering van lopende acties.

Meer informatie kun je vinden via https://www.doemijmaarwijn.nl/

Sponsoring door

  • 10% korting op het gehele assortiment.

Jamal Raoudi is een jong, vakbekwaam en creatief stratenmakersbedrijf met deskundige medewerkers en het nieuwste mechanische materieel.

http://www.raoudi.nl/

Hout en Plaatmateriaal Van der Leeden is een breed georiënteerd bedrijf met veel ervaring. Wij hebben ons gespecialiseerd in hout– en plaatmaterialen en hebben daarmee in Leerdam/Ermelo en wijde omgeving naam gemaakt.

https://www.vanderleedenhout.nl/
Yawara Security K9 unit  is een  ervaren beveiligingsbedrijf meer dan 10 jaar, gevestigd in Harderwijk maar verricht haar werkzaamheden door heel Nederland.

https://www.yawara-security.nl/

AVO Diervoeders is een dierenwinkel met een groot assortiment diervoeding en dierbenodigdheden voor huisdieren en hobbydieren. Je vindt onze winkel in Hulshorst. Dit ligt tussen Nunspeet en Harderwijk op de Noordwest-Veluwe aan de rand van de Flevopolder. Ontdek het ruime assortiment diervoeding en -accessoires, tuinbenodigdheden en agrarische producten. Ons deskundige personeel staat altijd klaar om je van het beste advies te voorzien.

Cursisten van GHSV kunnen hier na het behalen van een diploma deze laten zien in de winkel en ontvangen dan een leuke verrassing voor de hond.

Avo geeft ook een kennismaking pakket voor nieuwe cursisten.

https://www.avodiervoeders.nl/