Individuele Begeleiding

Deze training is speciaal bedoeld voor geleiders met hun honden die tegen ongewenst gedrag aanlopen die met de gewone groepstraining niet behandeld kunnen worden. Daarom wordt deze training ook 1 op 1 of in een heel klein groepje gegeven.

Valt je hond uit naar honden die op straat voorbij lopen, rent je hond steeds weg als de riem er afgaat of heb je in huis problemen, zoals blaffen, slopen of in huis de behoefte blijven doen. Dan kunnen wij je helpen om dit op te lossen. Samen met jou gaan we eerst kijken waar het gedrag vandaan komt en daarna kijken we hoe we dit gedrag samen met jou kunnen oplossen. Dit laatste is erg belangrijk, we kunnen het wel voor je doen, maar we zien dat het oude gedrag later dan bijna altijd weer terugkomt. Ook heb je er als geleider veel meer aan om te weten hoe je met je hond om gaat en leert samenwerken. Dit kan problemen in de toekomst voorkomen.

Door gebrek aan vrijwilligers en instructeurs kunnen wij geen privé lessen meer aanbieden. Wij werken nu samen met Stichting kynologisch gedragstherapeuten. Deze geven privé lessen en gedragstherapie, leden van GHSV krijgen korting op de lessen.

www.stichtingkgt.nl