Puppy Academie

De Puppy Academie geeft uw pup de beste basis om op te groeien tot een sociale en stabiele huishond. Vanaf de leeftijd 10 weken tot en met 6 maanden is uw hond welkom in onze puppyklas: wij kennen geen wachttijden dus u kunt iedere week starten.

Door de omgang met andere pups en andere geleiders in de groep, leert uw hond zich als een sociale hond te gedragen en zich in de toekomst makkelijk aan te passen in bekende en onbekende situaties.

We maken uiteraard een start met het aanleren van netjes volgen en op commando zitten en liggen, maar de nadruk ligt op socialiseren met andere honden en de wereld. De Puppy Academie is één grote speelklas omdat de honden alleen van elkaar leren om hun lichaamstaal te gebruiken. En dat is iets wat wij als mens de hond dus niet kunnen aanleren.

Tijdens de lessen laten wij uw hond ook wennen aan geluiden en vreemde situaties. Zo laten wij de pups bijvoorbeeld door een tunnel rennen, over een verhoging lopen, op en in een boot lopen en nog veel meer. Zo leert u uw hond aan om op u te vertrouwen en verschillende rare situaties als gewoon te beschouwen: u krijgt een pup die lekker in zijn vel zit en met genoeg zelfvertrouwen om stabiel op te groeien.

Maar niet alleen uw hond leert tijdens onze Puppy Academie: ook u als baas gaat op les! Zo leren wij u hoe u hondengedrag kunt interpreteren en hoe u het kunt beïnvloeden.

De deelname van uw hond aan de Puppy Academie eindigt als uw hond 6 maanden jong is. Wij sluiten af met een puppy-examen en een diploma.

Naam cursusPuppy Academie
StartIedere week
DuurTot +/- 6 maanden leeftijd
Voor wieAlle pups met de 2e inenting dus vanaf ongeveer 10 weken oud tot 6 maanden
DoelSocialiseren, opvoeding, basiscommando’s, lezen van je hond.
BenodigdhedenHalsband of tuig, vaste riem, speeltje, beloningsvoertjes en poepzakjes.

Wilt u weten of onze training aansluit bij u vraag dan kunt u altijd een keer een les komen bij wonen zonder hond voor inschrijven.

Inschrijven