Informatie

Verenigingsinfo

GHSV staat voor Gebruiks Honden Sport Vereniging en is gevestigd in Harderwijk. Inmiddels hebben wij al ruim veertig jaar ervaring in het geven van hondencursussen en -trainingen.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij GHSV?

Wij hebben geen wachttijden.
 
– U kunt direct instromen bij de puppy cursus.
 
– U kunt direct instromen bij de instroomcursus voor gehoorzaamheid.
 
– Voor de agility en de gehoorzaamheid cursus (m.u.v. de instroomcursus) geld wel een vast instroommoment.
Dit is na de examens. Deze kunt u op de jaarplanning vinden onder inschrijving/theorieles.
 
– Instroom bij mondioring  is in overleg met de instructeurs doorlopend mogelijk.

 

Bij ons schrijft iedereen zich als lid van de vereniging in. Dit heeft ook veel voordelen voor u als hondenbezitter. Graag vertellen wij u daar meer over.

Al onze opleidingen zijn onderverdeeld in 12 lessen. Uitzondering is de puppy cursus. Deze is vanaf de tweede inenting en duurt tot en met de zesde maand van uw pup.

 

U kunt zich op afspraak inschrijven (met uitzondering van de vakantieperiodes) op de zaterdagen en dinsdagen. Voor een afspraak kunt u bellen met Bertha. Dit kan op telefoonnummer 06-49639161 (niet voor afmelden les)  

 

Wanneer u zich wilt inschrijven bij GHSV, dient u het inentingsboekje van uw hond mee te nemen. U kunt bij ons contant of met pin voor de inschrijving betalen.

 

LIDMAATSCHAP  – Wilt u lid worden van onze vereniging dan kiest u voor het lidmaatschap inschrijfformulier. U kunt dit formulier vooraf thuis vast invullen maar we kunnen het in ons clubhuis ook samen met u regelen.

Contact

GHSV is gevestigd aan de Walstein 106 3848AR Harderwijk. U bent te allen tijde welkom om vrijblijvend mee te kijken tijdens een cursus. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kan op telefoonnummer 06-49639161 (niet voor afmelden les) en tijdens trainingsdagen op: 0341-431080 of middels het contactformulier.

Bekijk ook eens de tarievenpagina, de lestijden of het cursusaanbod.

Stagelopen bij GHSV?

Lees meer over stagelopen bij GHSV.

Inloggen

De inlogpagina op de website van GHSV is alleen toegankelijk voor leden. Met deze inlogcode kunnen leden verslagen lezen, zich inschrijven voor activiteiten, opgeven voor klussen enz. Bent u lid en heeft u nog geen inlogcodes? Stuur dan een e-mail naar de secretaris via ons contact formulier.

 

 Jaarplanning

Voor de jaarplanning klikt u hier.

 

 

Verhuur clubhuis en/of trainingsveld en atributen

Voor tarieven en uitleg klik hier.