Mondioring

Mondioring houdt in pakwerk, appel en speuren; dit trainen we in onderling verband. We doen dit niet voor externe wedstrijden en examens, wel houden we ons aan het landelijk reglement.

Mondioring is een training waarbij training en samenwerking baas-hond voorop staat. Stel dat een gebouw vol rook staat en er binnen een pakwerker (inbreker) verstopt zit. Het doel is om met je hond samen te werken om binnen de pakwerker te vinden. Dit betekent dat de hond onder appel naar binnen gaat en samen met jou vervolgens speurt naar de pakwerker en deze op jouw commando staande houdt. Dit is nu maar een voorbeeld van wat wij doen, je kunt hier wel uit opmaken dat tijdens onze trainingen alle drie de onderdelen centraal staan en ook erg belangrijk zijn.

Dit is geen training die je even makkelijk doet. Deze is ook echt bedoeld voor de fanatieke baas die op een leuke manier met zijn werk hond wil trainen. Hier trainen we dan ook twee uur achter elkaar.

Naam cursusMondioring
StartZie jaarplanning
DuurDoorlopend
Voor wieFanatieke hondenbezitters met een werkhond
DoelHond onder appel in extreme omstandigheden
BenodigdhedenHalsband en tuig, vast riem, speeltje, beloningvoertjes en poepzakjes.

Wilt u weten of onze training aansluit bij u vraag dan kunt u altijd een keer een les komen bij wonen zonder hond voor inschrijven.

inschrijven