Reviews

Geef hier uw review of lees hier wat anderen van onze club vinden.

Het kan enige tijd duren voordat de review zichtbaar is.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GHSV Harderwijk e.o. De Honden sportvereniging van Harderwijk en omstreken
Average rating:  
 6 reviews
 by Mieneke en Patrick
Relatie gered door training

Het viel niet mee, een nieuwe relatie met een man uit Almere, die ook nog een grote eigenwijze reu bleek te hebben. Ik heb op het punt gestaan om het uit te maken, door de in mijn ogen onhandelbare Duitse Schaffpudel, genaamd Freddie. Hij eiste alle aandacht op en was de baas. Vliegt (nog) fietsers en ballende kinderen achterna. Gromde tegen me, vloog me aan. Menigeen is bang voor zijn imponerende gedrag. Gelukkig was mijn vriend bereid om met Freddie op training te gaan. Samen trainen we nu elke week met een gedragsdeskundige van de vereniging GHSV Harderwijk. We leren consequent te zijn, en de hond te lezen tot in alle details. We zijn erg blij met de eerlijkheid van van de deskundige. Het lijkt hard, zijn aanpak maar tegelijkertijd met veel liefde, respect en begrip voor de hond en zijn baasjes. Inmiddels, na 4 lessen, ben ik niet meer bang voor Freddie. Ondanks wat blauwe plekken op mijn lichaam durf ik nu duidelijk te zijn tegen de hond en wordt hij steeds handelbaarder. Kom maar op, denk ik nu. Eigenlijk zijn we zelf aan het veranderen, door de lessen. En dat had Freddie nou net nodig!

 by Etie Eindhoven
Hond afleren hout eten

Mijn hond Joy at veel takken en wat ik ook probeerde niets hielp. Als ik haar riep, vrolijk of boos, ze rende gewoon uitdagend langs mij heen met de stok in haar bek waarna ze verdween in de bosjes om het op te eten. Ze is heel snel dus ik maakte geen schijn van kans om het af te pakken. Ik weet hoe gevaarlijk het is dat hout eten en baalde enorm dat ze dat bleef doen. Heb toen René ter Maat trainer bij GHSV gebeld en hij gaf mij de tip: zorg dat je iets heel lekkers bij je hebt als beloning, dus niet de “gewone” beloning, maar stukjes kip of kaas. Zo gezegd zo gedaan. Als ze nu een tak in haar bek heeft en ik roep “los” dan tuft ze meteen het hout uit en komt met een noodgang naar mij toe sprinten en dan geef ik haar de speciale beloning. Die geef ik alleen bij het commando “los”. Af en toe pakt ze nog een tak maar het is veel minder dan voorheen en ze eet er niet van. Ben zo blij met deze tip van René, simpel maar heel doeltreffend. René bedankt voor deze gouden tip, echt super👍

 by Inez Inge
Was weer een super training vandaag

2x in de week kom ik vanuit Beekbergen naar Harderwijk. Zit hier echt op mijn plek bij de GH op woensdag en de Mondioring op zaterdag. Fijne trainers, goede en duidelijke uitleg over de oefeningen. Er wordt goed naar hond en eigenaar gekeken wanneer bepaalde oefeningen niet lukken om er zo achter te komen welk pad er wel bewandeld moet worden om de oefening uiteindelijk wel te laten slagen. Toppie. Heb de reistijd er graag voor over.

 by Rob Genefaas
leuke afsluiting van het seizoen

De vrijwilligers hebben weer een erg geslaagde dag georganiseerd! een spelletjesochtend voor hond en baasje. Ondanks enkele spetters een zeer leuke ochtend.
Nogmaals dank voor het organiseren.

 by Henk tijssen
Rtm dag 2019

Het was weer gezellig al was het weer iets minder maar dat mocht de pret niet druk
Vrijwilligers bedankt voor het neer zetten van deze dag

 by Inez
Aanrader

Fijne club met hart voor je hond.