Uitleg inschrijven cursus en lidmaatschap

Op deze pagina hopen wij u zo kort mogelijk maar wel duidelijk te vertellen hoe het inschrijven voor een cursus bij onze vereniging werkt.

Indien u na het lezen van deze uitleg nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen van een cursus of trainingsdag dan wil Bertha Dooieweerd, onze inschrijffunctionaris, u graag helpen.
U kunt haar via het contact formulier “informatie”of via het telefoonnummer 06-49639161 bereiken.

Bij onze vereniging wordt iedereen voor een klein bedrag per kalenderjaar lid. Hiervoor krijgt men veel voordeel bij onze sponsoren. Meer informatie hierover vindt u op onze steeds verder uitbreidende pagina’s van de sponsoren.
Vervolgens kunt u direct na het inschrijven als lid een cursus uitkiezen en hiervoor inschrijven. Afhankelijk van de cursus worden dan de kosten berekend.

Voor tarieven verwijzen wij u naar de pagina tarieven.

Wij bieden meerdere dezelfde cursussen aan op verschillende trainingsdagen. Er zitten bewust verschillen in trainingsaanbod op de verschillende dagen. Het beste kunt u samen met Bertha bepalen welke groep het beste bij u past. Uiteraard kunt u altijd met Bertha een afspraak maken voor het bijwonen van een les (zonder uw hond) zodat u de sfeer kunt proeven.

Kies in het menu “inschrijven” de optie “Inschrijven lidmaatschap” voordat u zich voor een cursus inschrijft. Bent u reeds (aspirant) lid van onze vereniging dan kunt u deze stap overslaan.

Kies vervolgens in het menu “inschrijven” de optie Inschrijven cursus” om uw samen met uw hond in te schrijven voor een cursus.

Heeft u liever persoonlijk contact bij het inschrijven dan kunt u contact opnemen met Bertha Dooieweerd.

Hopelijk tot binnen kort.