Tarieven

Tarieven hondencursussen GHSV

De GHSV harderwijk e.o. houdt haar vereniging draaiende door te werken met vrijwilligers. Het bestuur en de instructeurs doen het werk op de club uit liefde voor de honden en hun baasjes. Omdat de vereniging ook te maken heeft met vaste lasten, opleiden instructeurs, renovatie van het clubhuis, aanschaf en onderhoud van goede Agility toestellen, lesmaterialen voor Mondioring en de overige cursussen, zijn wij genoodzaakt zijn om bepaalde tarieven te hanteren. Deze kosten proberen wij zo laag mogelijk te houden. Ook in 2019 zij wij daarin weer geslaagd.

 

Tarieven 2019

 

  1. Lidmaatschap contributie: €25,00 per kalenderjaar
  2. Inschrijfgelden: €10,00 eenmalig
  3. Cursus pups vanaf 2e inenting t/m 6e maand: €72,00 of een evenredig deel bij latere instroom.
  4. Overige cursussen:  €72,00 voor 12 lesweken. Of bij tussentijdse instroom in de instroomgroep een evenredig deel hiervan.

 

Bij inschrijving ontvangt u van onze sponsor Hondenhobby een kortingskaart voor alle honden artikelen. tevens ontvangt u van onze sponsor een welkomspakket. Indien u lid blijft van onze verening ontvangt u jaarlijks, na betaling van de contributie, een nieuwe kortingskaart van ons voor aankopen bij onze sponsor.

Van de vereniging ontvangt ook een welkoms-pakket ter waarde van €22,00.

Graag verwelkomen wij u, vrijblijvend, in ons gezellige clubhuis en vertellen wij u over de voordelen van onze vereniging.

 

Contact

Voor meer informatie kunt u tcontact met ons opnemen. Kijk hiervoor op de contactpagina of bel 06-49639161 (niet voor afmelden les) en tijdens trainingsdagen 0341-431080.