Tarieven

Tarieven hondencursussen GHSV

De GHSV harderwijk e.o. houdt haar vereniging draaiende door te werken met vrijwilligers. Het bestuur en de instructeurs doen het werk op de club uit liefde voor de honden en hun baasjes. Omdat de vereniging ook te maken heeft met vaste lasten, opleiden instructeurs, renovatie van het clubhuis, aanschaf en onderhoud van goede Agility toestellen, lesmaterialen voor Mondioring en de overige cursussen, zijn wij genoodzaakt zijn om bepaalde tarieven te hanteren. Deze kosten proberen wij zo laag mogelijk te houden. Ook in 2019 zij wij daarin weer geslaagd.

 

Tarieven m.i.v. 2019

 

  1. Lidmaatschap contributie: €25,00 per kalenderjaar
  2. Inschrijfgelden: €10,00 eenmalig
  3. Cursus pups vanaf 2e inenting t/m 6e maand: €72,00 of een evenredig deel bij latere instroom.
  4. Overige cursussen:  €72,00 voor 12 lesweken. Of bij tussentijdse instroom in de instroomgroep een evenredig deel hiervan.
  5. Als u meer dan 1 cursussen volgt betaalt u per volgende cursus €36,00 per cursus.
  6. Voor gezinsleden (aantoonbaar) wonend op het zelfde adres betaalt u ook €36,00 per cursus.

 

Bij inschrijving ontvangt u van onze sponsor(en)  en de vereniging een welkomstpakket. Indien u lid blijft van onze vereniging ontvangt u jaarlijks, na betaling van de contributie, een nieuw lidkaart van ons voor die u kortingen geeft bij een deel van onze sponsoren. U vindt hier meer info over op de pagina van de sponsoren.

Van de vereniging ontvangt ook een welkoms-pakket ter waarde van €22,00.

Graag verwelkomen wij u, vrijblijvend, in ons gezellige clubhuis en vertellen wij u over de voordelen van onze vereniging.

 

Contact

Voor meer informatie kunt u tcontact met ons opnemen. Kijk hiervoor op de contactpagina of bel 06-49639161 (niet voor afmelden les) en tijdens trainingsdagen 0341-431080.