Sponsoren

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk en probeert de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden. Om dit te bereiken hebben wij ook sponsoren nodig. Wij onderscheiden de volgende soorten sponsoring:

  • De sponsor verricht activiteiten voor de vereniging ontplooien.
  • De sponsor ondersteund de vereniging in middelen.
  • De sponsor bied voordelen voor de deelnemers in b.v. exclusieve kortingen.

Uiteraard is hierin ook een combinatie mogelijk.

Smølke wil dat jij zo lang mogelijk kunt genieten van de hechte vriendschap van je hond of kat. Wij maken daarom complete en gezonde Alles-in-één hondenvoeding van topkwaliteit voor iedereen toegankelijk.
Door breed verkrijgbaar te zijn voor een eerlijke en betaalbare prijs kan iedereen die dat wil Smølke kopen. Geen ingewikkelde termen of vage claims die niemand begrijpt, maar een no-nonsens en transparante manier van communiceren, zodat je weet wat je koopt en voert. We zijn daarnaast altijd bereikbaar voor vragen en helpen je graag.
Smølke biedt je de zekerheid en het vertrouwen dat je een voeding geeft die de gezondheid en het geluk van jouw hond of kat voorop heeft staan. Daar maak je vrienden mee!

Meer informatie kun je vinden via: https://www.smolke.nl/

Sponsoring door:

  • Scherpe korting voor leden.
  • Bestellen en levering via vereniging.
  • Puppy/instroom pakketten bij inschrijving.
U wilt een goed en degelijk financieel advies, op het gebied van hypotheken, verzekeringen, over uw pensioen, een financiering of producten op het gebied van sparen en beleggen? Hypotheek Info Punt Koos Tichelaar adviseert u graag.

Je krijgt hier 10% korting op een hypotheek advies, korting op een particulieren aangifte je betaald hier voor maar 75 euro in plaats van 90 euro en je ontvangt een korting op een verzekeringspakket deze korting is afhankelijk van het aantal verzekering dat je afsluit (minimaal 3 verzekeringen).
Meer informatie kun je vinden via: https://www.koostichelaar.nl/

Sponsoring door

  • 10% korting voor leden.
  • Advies aan de vereniging.