Examendag 25-02-2023

Op zaterdag 25-02-2023 hebben we weer een gezamenlijke examen dag voor de groepen GHS, GHB, GHE en GHX.

Er zijn dan ook geen lessen deze dag. Iedereen is uiteraard hierbij uitgenodigd om te komen kijken. Aansluitend aan alle examens worden de diploma’s uitgereikt. Wij hopen u allen de hele examen dag te mogen ontvangen en er samen een gezellige dag van te maken.

Alle deelnemers worden verwacht zich tussen 08:30 uur en 9.00 uur bij het examensecretariaat te melden met het inentingsboekje.

Direct na 09.00 uur start een interessante lezing over houdingen van honden en de noodzaak van consequent zijn. Alle leden van de GHSV met hun  introducé zijn van harte welkom iom deze lezing bij te wonen.

Direct na de lezing omstreeks 09:30 uur worden de definitieve tijden voor de examen bekent gemaakt worden de roosters definitief gemaakt. Alle deelnemers dienen daarbij aanwezig tenzij er andere afspraken met u gemaakt zijn.

Meer informatie vindt u op het ledenportaal

Veel plezier en tot op de examen dag,

De instructeurs en het bestuur