Verenigingsinfo

GHSV staat voor Gebruiks Honden Sport Vereniging en is gevestigd in Harderwijk. Inmiddels hebben wij al ruim veertig jaar ervaring in het geven van hondencursussen en -trainingen.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij GHSV? Dat kan. Wij hebben geen wachttijden, dus u kunt direct instromen in één van de lessen of cursussen. U kunt zich op twee verschillende manieren inschrijven:

  1. U schrijft zich in als cursist. Aan het einde van de cursus volgt u een examen waarmee de cursus wordt afgesloten. Hiermee stopt ook de inschrijving bij GHSV. Uiteraard is het mogelijk om een andere cursus te volgen of lid te worden van de vereniging. Cursisten betalen vóór aanvang van de cursus het gehele cursusgeld.
    .
  2. U schrijft zich in als lid van de vereniging. Na de toetredingsperiode van een jaar, wordt u voorgedragen om lid van de vereniging te worden. Leden hebben stemrecht binnen de vereniging en de mogelijkheid om het contributiebedrag laag te houden door zich actief in te zetten voor de club. Leden van GHSV betalen maandelijks vooraf het lidmaatschap en krijgen daarvoor 1 cursus per keer aangeboden.

U kunt zich iedere zaterdagmorgen om 10.30 uur inschrijven (met uitzondering van de vakantieperiodes). Wanneer u zich wilt inschrijven bij GHSV, dient u het inentingsboekje van uw hond mee te nemen. Tevens verzoeken wij u contant geld mee te nemen voor de inschrijving, Pinnen is helaas niet mogelijk.

Hieronder staan 2 twee varianten van de inschrijfformulier. U kunt deze in ons clubhuis verkrijgen en invullen. Wilt u ze vooraf al invullen dan gebruikt u 1 van onderstaande formuliren afhankelijk van uw keuze.

CURSUS               - Wilt u een cursus volgen en geen lid worden dank neemt u de cursus inschrijfformulier.

LIDMAATSCHAP - Wilt u lid worden van onze vereninging dan kiest u voor het lidmaatschap inschrijfformulier.

Contact

GHSV is gevestigd aan de Walstein 106 in Harderwijk. U bent te allen tijde welkom om vrijblijvend mee te kijken tijdens een cursus. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kan op telefoonnummer 06-49639161 (niet voor afmelden les) en tijdens trainingsdagen op: 0341-431080 of middels het contactformulier.

Bekijk ook eens de tarievenpagina, de lestijden of het cursusaanbod.

Stagelopen bij GHSV?

Lees meer over stagelopen bij GHSV.

Inloggen

De inlogpagina op de website van GHSV is alleen toegankelijk voor leden. Met deze inlogcode kunnen leden verslagen lezen, zich inschrijven voor activiteiten, opgeven voor klussen enz. Bent u lid en heeft u nog geen inlogcodes? Stuur dan een e-mail naar de secretaris via ons contact formulier.

 

 Jaarplanning 2017

 Voor de jaarplanning in PDF formaat klikt u hier.

 

 

Verhuur clubhuis en/of trainingsveld en atributen

Voor tarieven en uitleg klik hier.

2017 GHSV Harderwijk