Hervatten ALLE lessen m.i.v. 6-4-21

Inmiddels zijn alle roosters rond en kunnen we met enige aanpassingen de lessen hervatten en iedereen wekelijks les geven. De lessen duren drie kwartier. Ook nu geld niet eerder dan 5 minuten voor aanvang het terrein betreden en direct na de lessen het terrein verlaten. Lees aub de regels hieronder goed door. De instructeurs nemen via de mail of WhatsApp contact met u op voor het tijdslot waarop u ingedeeld bent. Heeft u geen bericht ontvangen neem dan contact met ons op.

Zoals in onderstaand bericht vermeld staat gaan de lessen hervat worden en zijn de instructeurs druk bezig het rooster rond te krijgen. Het is een heel gepuzzel en daardoor is het niet gelukt om zaterdag al te kunnen starten. Zaterdag as gaan de instructeurs het rooster volledig maken en krijgt u bericht wanneer u ingedeeld bent.

Doordat de avondklok met een uur verlaat is kunnen we alle lessen weer gaan hervatten.

LET OP: De instructeurs zijn nu druk bezig met het maken van een rooster. We hopen voor zaterdag as de roosters klaar te hebben zodat we direct kunnen beginnen. De grote groepen zullen opgesplitst worden. Het is nog niet zeker of we alle deelnemers elke week kunnen indelen of dat we om de week gaan trainen.

Vrijdag as zullen we bovenaan dit bericht vermelden of de roosters klaar zijn. Als de rooster klaar zijn van zal via WhatsApp of mail uw instructeurs u op de hoogte brengen van het tijdslot waarop de deelnemers ingedeeld zijn.

 • Trainingen zijn alleen voor de deelnemers welke ingedeeld zijn. Dus niet ingedeeld dan direct contact met ons opnemen.
 • Geen toeschouwers op het terrein ook niet op het terras. Ouders bij kind hond zijn wel toegestaan omdat zij de les ondersteunen
 • Alleen de geleider met zijn of haar hond op het terrein
 • Let op ook de parkeerplaats valt onder ons terrein
 • Toegang tot het terrein niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les
 • Na de les dient iedereen het terrein direct te verlaten
 • We houden ons aan alle overheidsmaatregelingen
 • Trainingen
  • duren (volgt) minuten
  • in groepjes van 4 met 1,5 meter afstand van elkaar
  • mengen/wisselen is niet toegestaan
  • Onderlinge afstand tussen de groepjes minimaal 5 meter

TOT HEEL BINNEKORT