Beleid coronavirus V-6 13-05

Het beleid van de GHSV Harderwijk e.o. m.b.t. het coronavirus is:

Het bestuur volgt de maatregelen van de rijksoverheid op.
Klik hier voor de laatste regelgeving m.b.t. het coronavirus.

Als aanvulling op onze eerder genomen besluiten, zie hieronder, het volgende:

woensdag 13-05-2020
M.I.V. 1 juni 2020 gaan wij, aangepast, weer open. Hiervoor heeft het bestuur samen met de instructeurs een corona-protocol opgesteld. Wij gaan er van uit dat u allen het protocol goed zult lezen voordat u komt trainen. Hieronder vindt u een knop op het protocol te openen.

De instructeurs zullen nog deze week contact met u opnemen zodat zij kunnen inventariseren wie er komen trainen. We zullen daarna een rooster maken zodat wij niet met te veel mensen op ons verenigingsterrein zijn. IS er voor zaterdag geen contact met u opgenomen dan verzoeken wij u om contact met uw instructeur op te nemen. Dit ook als u niet komt trainen. Contact opnemen kan via het telefoonnummer van uw instructeur of via het contact formulier van de instructeurs op onze site. U moet hiervoor wel ingelogd zijn. Vermeld u dan wel uw volledige naam, naam van uw hond en in welke groep en dag of bij welke instructeur op welke dag u trainde.

Indien u voorlopig niet kunt trainen b.v. doordat u in een risico groep zit dan verzoeken wij u dit ook aan uw instructeur door te geven.

De cursus kind en hond kan helaas nog niet starten omdat de betrokken instructeur in een risicogroep valt.

Blijft u altijd de website in de gaten houden want bij wijzigingen van de overheidsregelgeving zullen wij onze regelgeving e.v.t. ook aanpassen.

Wilt u zich inschrijven bij onze vereniging dan kunt u via het contactformulier met onze inschrijffunctionaris een afspraak plannen. Voor 1 juni zullen wij voor inschrijven ook een aangepast procedure klaar hebben.
Oude Berichten volgen hierna:

Beste deelnemers,

Volgens de overheidsregelgeving mogen we (gedeeltelijk) weer gaan trainen. Vanaf 1 juni mogen we met maximaal 30 personen weer op ons terrein trainen. Het bestuur en de instructeurs zijn dit aan het voorbereiden. Zij zullen een protocol opstellen en deze vervolgens uiterlijk vrijdag 15-05-2020 bekend stellen. Dit zullen we via onze site/ledenportaal, de mail en/of de whatsapp doen. De instructeurs zullen vervolgens inventariseren wie er van u gaan trainen om zo zorg te kunnen dragen voor een beperkt aantal personen tegelijk op het veld. Voor alle duidelijkheid het clubhuis blijft gesloten.

Hou deze site en uw mail in de gaten.

Vorige berichten:

Beste deelnemers van onze gezellige leerzame cursussen.
Gezien de door de overheid op 23-03-2020 afgekondigde extra maatregelingen zullen wij al onze activiteiten vooruit moeten schuiven to 1 juni 2020. Het is beslist onverantwoord en niet toegestaan op welke wijze dan ook samen te komen. Laten wij ons allen daar aan houden.

We zullen alle huidige lopende cursussen indien dit weer is toegestaan voortzetten en volledig afmaken. Examen data zal dan ook bepaald worden.

Voor de puppy cursus hebben we een prachtige vervangende cursus opgezet. De instructeurs hebben zich, via online media, ingezet om deze cursus verantwoord op te zetten.
Dit betekent voor pups ouder dan 6 maand bekeken zal worden of zij bij de pups tot 6 maand kunnen blijven trainen of dat zij beter op hun plaats zijn in de vervangende cursus waarbij de doelstelling van de puppy cursus gehandhaafd blijft. U krijgt dus de volledige betaalde cursusduur een prachtige cursus met dezelfde doelstellingen op een tijdstip na het opheffen van het verbod om samen te komen.

Eerder genomen besluiten betekende dat wij:

  • al onze activiteiten stil leggen
  • we stoppen onze activiteiten tot en met 1 juni 2020
  • bij veranderingen/aanpassingen van ons beleid dit op onze site zullen vermelden middels een nieuwe versie van dit bericht. U vindt het versie nummer achter de titel van dit bericht.
  • alle uitgevallen lessen zullen gecompenseerd worden door de lessen op een later tijdstip te geven.
  • het geplande examen zal verplaatst worden naar een later te noemen datum.
  • puppy examens zullen in overleg verplaatst worden.
  • de algemene ledenvergadering wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.
  • het bestuur zal zijn werkzaamheden via online communicatie middelen uitvoeren.

Indien u vragen heeft m.b.t. uw hond/pup kunt u ons altijd bereik. U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina en dan de optie instructeurs. Uiteraard kunt u uw instructeur ook bellen of een app sturen.

Houd u op de hoogte door de maatregelen van de overheid in de gaten te houden en onze website voordat u naar ons toe gaat te raadplegen.

Het bestuur van de GHSV Harderwijk e.o.