Beleid coronavirus V-4 23-03

Het beleid van de GHSV Harderwijk e.o. m.b.t. het coronavirus is:

Het bestuur volgt de maatregelen van de rijksoverheid op.
Klik hier voor de laatste regelgeving m.b.t. het coronavirus.
Klik hier voor de aangescherpte regelgeving van 23-03-2020

Als aanvulling op onze eerder genomen besluiten, zie hieronder, het volgende:

Beste deelnemers van onze gezellige leerzame cursussen.
Gezien de door de overheid op 23-03-2020 afgekondigde extra maatregelingen zullen wij al onze activiteiten vooruit moeten schuiven to 1 juni 2020. Het is beslist onverantwoord en niet toegestaan op welke wijze dan ook samen te komen. Laten wij ons allen daar aan houden.

We zullen alle huidige lopende cursussen indien dit weer is toegestaan voortzetten en volledig afmaken. Examen data zal dan ook bepaald worden.

Voor de puppy cursus hebben we een prachtige vervangende cursus opgezet. De instructeurs hebben zich, via online media, ingezet om deze cursus verantwoord op te zetten.
Dit betekent voor pups ouder dan 6 maand bekeken zal worden of zij bij de pups tot 6 maand kunnen blijven trainen of dat zij beter op hun plaats zijn in de vervangende cursus waarbij de doelstelling van de puppy cursus gehandhaafd blijft. U krijgt dus de volledige betaalde cursusduur een prachtige cursus met dezelfde doelstellingen op een tijdstip na het opheffen van het verbod om samen te komen.

Eerder genomen besluiten betekende dat wij:

  • al onze activiteiten stil leggen
  • we stoppen onze activiteiten tot en met 1 juni 2020
  • bij veranderingen/aanpassingen van ons beleid dit op onze site zullen vermelden middels een nieuwe versie van dit bericht. U vindt het versie nummer achter de titel van dit bericht.
  • alle uitgevallen lessen zullen gecompenseerd worden door de lessen op een later tijdstip te geven.
  • het geplande examen zal verplaatst worden naar een later te noemen datum.
  • puppy examens zullen in overleg verplaatst worden.
  • de algemene ledenvergadering wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.
  • het bestuur zal zijn werkzaamheden via online communicatie middelen uitvoeren.

Indien u vragen heeft m.b.t. uw hond/pup kunt u ons altijd bereik. U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina en dan de optie instructeurs. Uiteraard kunt u uw instructeur ook bellen of een app sturen.

Houd u op de hoogte door de maatregelen van de overheid in de gaten te houden en onze website voordat u naar ons toe gaat te raadplegen.

Het bestuur van de GHSV Harderwijk e.o.