Welkom op onze nieuwe site

We zijn onze site aan het vernieuwen. Dit vergt enige tijd.

We hopen op uw begrip.

Omdat deze site nieuw is moeten wij hier nog enorm aan wennen. Zo komen we er achter dat er al reacties geplaatst worden welke wij kennelijk nog moeten accorderen en/of beantwoorden. Ook moeten we nog heel veel informatie toevoegen.

We zijn er echt druk mee bezig maar het is wel vrijwilligers werk wat buiten het lesgeven er bij komt. En zoals u zult snappen staan bij ons de hondjes en hun eigenaren op de eerste plaats. De lessen dus.

1 thought on “Welkom op onze nieuwe site”

  1. goedenavond, wij krijgen een pup. omdat deze vanuit Belgiƫ komt zitten we vast aan de rabiƫs inenting plicht en kunnen we de pup pas halen bij 15 weken. Is het dan nog mogelijk om in te stromen bij de puppycursus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *